Şumudică, dat afară de la Braşov. Vezi cine este noul antrenor

Marius Şumudică părăseşte formaţia brașoveană, deşi avea  un contract pe doi ani. În locul său vine Ionuţ Badea.

După a treia înfrângere consecutivă suferită cu FC Braşov, antrenorul Marius Şumudică spunea că ia în calcul din ce în ce mai serios retragerea definitivă din fotbal la finalul acestui sezon, însă patronul Ioan Neculaie pare să fi grăbit lucrurile. Părţile s-au despărţit, iar noul antrenor al formaţiei de sub Tâmpa va fi Ionuţ Badea.

Cum Şumudică a antrenat-o în această ediţie de campionat şi pe Astra Ploieşti el nu va mai putea pregăti o altă echipă din Liga I, astfel că şi-a realizat contractul într-un mod care să-l avantajeze. "Am ajuns la o înţelegere să-mi plătească salariul până la finalul campionatului, pentru că eu nu mai pot să antrenez în altă parte până la finalul sezonului, pentru că am pregătit deja două echipe.

Acum câteva etape Şumudică era bun când bătea pe Vaslui. Acum, echipa a uitat să joace. Din punctul meu de vedere, este decizia patronului, este un contract între două părţi, viaţa merge înainte. O să iau o pauză destul de lungă, probabil că o să stau pe margine şi la începutul campionatului viitor. Nu ştiu dacă o să pot sta departe de fotbal. Eu aveam nevoie de o pauză, simţeam asta, dar nu ştiu dacă era cazul acum", a declarat Marius Şumudică la Digi Sport.

La acelaşi post de televiziune, patronul braşovenilor, Ioan Neculaie a declarat: "Ionuţ Badea este noul antrenor al echipei. A jucat la noi, mie îmi place de el, e un antrenor foarte bun".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel