Summit Sibiu. Cum arată cadourile cu care au plecat liderii UE

FOTO: Primăria Sibiu
FOTO: Primăria Sibiu

Pentru a le mulțumi înalților oaspeți participanți la Summitul european care a avut loc la Sibiu, Primăria Municipiului a pregătit câte un cadou simbolic.

"Anul acesta Sibiul poartă titlul de Regiune Gastronomică Europeană și am dorit să oferim liderilor statelor europene prezenți în orașul nostru câte puțin din gusturile apreciate ale Transilvaniei de Sud. A fost o onoare și plăcerea noastră să le oferim aceste cadouri simbolice, care să le aducă aminte de Sibiu, orașul gazdă a acestui Summit", a precizat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Într-un cufăr de lemn pictat manual cu o imagine care reprezintă o latură a Pieței Mari au fost așezate câteva daruri. O parte dintre produse au fost oferite de firme care au dorit să se implice ca sponsor în acest eveniment istoric. 

Vezi și: Alcoolul la volan este un ... accident! Campanie de responsabilizare pentru şoferi

Ce au primit participanții la Summit

- O sticlă de vin din anul nașterii fiecărui lider în parte. Aceste valoroase sticle au fost oferite de un mare producător de vinuri.

- Salam de Sibiu, un produs de marcă oferit de o companie sibiană.

- Un cozonac tradițional cu nucă, produs de o firmă sibiană, ambalat într-un ștergar țesut cu motive tradiționale.

- În cuferele cu bunătăți din Transilvania de Sud au mai fost puse borcănașe cu dulceață de gutui cu nucă, dulceață de vișine, miere de mană de brad, miere cu ciocolată, ciocolată de casă și un șervet din borangic brodat manual, toate produse locale.

Fiecare detaliu al cadoului a fost bine pus la punct. Cufărul a fost așezat într-o sacoșă din material textil personalizată cu stema orașului, iar pe o pânză a fost brodat numele fiecărui lider în parte. De asemenea, borcanele au fost personalizate cu o decorațiune brodată cu denumirea orașului Sibiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel