Sulfina Barbu, reacţie dură după decizia CCR: Unde este corectitudinea?

SULFINA BARBU - ALEGERI LOCALE 2012
SULFINA BARBU - ALEGERI LOCALE 2012

Sulfina Barbu a reacţionat dur, după anunţarea deciziei CCR. Ea a spus că nu se aştepta la această decizie din partea CCR şi a pus problema validării alegerilor locale. Ea susţine că prin această discuţie privind listele de la MAI, se pune sub semnul întrebării inclusiv organizarea alegerilor locale sau cele parlamentare.

"Nu mă aşteptam la o asemenea decizie. Din moment ce avem o listă anunţată de ministrul Administraţiei şi Internelor înainte de referendum, nu înţeleg de unde au venit aceste neclarităţi referitoare la listele electorale permanente. Dacă se pun sub semnul întrebării listele electorale permanente comunicate de MAI, dacă listele electorale permanente nu sunt reale, cred că trebuie să fie invalidate şi alegerile locale", a precizat Sulfina Barbu.

"Unde este corectitudinea referendumului. Acest Guvern a spus că organizează foarte corect referendumul. Unde este corectitudinea în organizarea referendumului?".

"Înseamnă că se pune sub semnul întrebării şi numărul de parlamentari. Numărul de parlamentari este în funcţie de populaţia care apare pe listele permanente. Alegerile locale şi parlamentare sunt puse sub semnul întrebării".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel