Sulfina Barbu: Piedone distruge copaci ca să pozeze în salvator al mediului

Candidatul PDL pentru Primăria Sectorului 4, Sulfina Barbu, îl acuză pe primarul Cătălin Popescu Piedone că își face o campanie murdară, distrugând copacii din sector, pentru a putea poza ulterior în ”marele salvator al mediului”.

Recunoscând că a trecut prin multe campanii electorale, grele toate, cu atacuri la persoană, șantaj, intimidări și amenințări, Sulfina Barbu afirmă că doar la Popescu Piedone, a văzut că ”distruge natura ca să pozeze apoi în marele salvator al mediului”.

”Săptămâna trecută, Piedone a distrus pur și simplu 25 de arbori perfect sănătoși de pe Bulevardul Dimitrie Cantemir. Le-a tăiat coroana și le-a jupuit coaja. A doua zi dimineață au apărut pe trunchiurile acestor arbori panouri, prinse cu lanțuri de metal, montate în arbore, panouri pe care scria, citez: „Poluarea m-a ucis. Campanie de protejare a mediului inițiată de Cristian Popescu Piedone”, afirmă sursa citată.

Considerând că ”Popescu Piedone a tăiat ilegal arbori sănătoși pentru a-și crea un motiv să demareze o campanie de „protejare a mediului”, fără a avea aviz de la Primăria Generală, Sulfina Barbu solicită ”Primăriei Sectorului 4 să prezinte public autorizația de tăiere a arborilor de pe B-dul Dimitrie Cantemir, dar care să aibă data înainte de 30 mai, atunci când acești copaci au fost tăiați”.

Candidatul PDL la Primăria Sectorului 4 se întreabă: ”dacă Popescu Piedone voia să facă o campanie anti-drog ce ar fi făcut? Ar fi drogat niște tineri că apoi el să pozeze în salvator? Sau dacă ar fi vrut să salveze clădiri patrimoniu? Le-ar fi demolat mai întâi că apoi să vină să le apere?”

De aceea, spune Sulfina Barbu, ”astăzi, de Ziua Mediului, am decis să îndreptăm, cât s-a putut, ce a stricat Piedone. Astăzi am plantat peste 30 de copaci în Bulevardul Dimitrie Cantemir, lângă cei pe care Piedone i-a distrus, fără pic de conștiință, dar și în zonele Olteniței și Luică”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel