Sulfina Barbu o contrazice pe Roberta Anastase. Vezi aici de ce

sulfina barbu
sulfina barbu

Președinta PDL, Sulfina Barbu, s-a declarat surprinsă de gestul parlamentarilor de la UDMR de a nu mai lua parte la şedinţele de plen până când nu se adoptă hotărârea de guvern privind UMF Târgu-Mureş. Considerând că partenerii de coaliție s-au comportat precum colegii lor de la PSD și PNL, Sulfina Barbu o contrazice astfel pe colega sa de partid, președinta Camerei Deputaților, Roberta Anastase, care a declarat, astăzi, că așteaptă ca ”UDMR să-și revină, că doar nu sunt USL”.

În opinia deputatului PDL Sulfina Barbu, partenerii de coaliţie s-au comportat precum colegii lor de la PSD şi PNL, boicotând lucrările Legislativului, informează agerpres.ro.

"Ca om politic, am preferat şi prefer întotdeauna dialogul, cooperarea politică. Eu nu sunt adepta blocajelor politice şi nici a blocajelor instituţionale. Pentru a mine a fost surprinzător gestul colegilor de la UDMR din cursul zilei de ieri, cu atât mai mult cu cât, iniţial, ştiam că au o şedinţă a grupurilor reunite la care vor participa şi miniştrii dumnealor. Nici vorbă că este luat în calcul un protest. Ulterior, am aflat prin intermediul mass-media. Sunt surprinsă, pentru că nu aşa se comportă UDMR-ul şi nu aşa se comportă un partener de guvernare, în general", a declarat Sulfina Barbu.

”Este păcat că UDMR-ul a mers pe modelul colegilor de la PSD şi PNL, boicotând lucrările Parlamentului", a completat deputatul PDL, ceea ce contravine părerii șefei Camerei Deputaților, Roberta Anastase, pentru care parlamentarii UDMR nu se pot comporta asemeni celor din USL.

Citește și:

Ce așteaptă Roberta Anastase?

Guvernul a cedat: La UMF Târgu Mureş vor fi 350 locuri cu predare în lb.maghiară şi 50 în lb.engleză

Boc neagă existența unui șantaj în Coaliție privitor la UMF Târgu Mureș

Este păcat că UDMR-ul a mers pe modelul colegilor de la PSD şi PNL, boicotând lucrările Parlamentului", a completat deputatul PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel