Sulfina Barbu, lansată oficial pentru Primăria Sectorului 4

sulfina barbu
sulfina barbu

 "Mai candidez pentru un motiv foarte puternic. PDL nu mai este primul partid în preferinţele electorale. Dar tocmai prin lupta noastră în alegerile locale trebuie să demonstrăm că poate redeveni primul partid în preferinţele electorale. Şi mai trebuie să demonstrăm că ne asumăm responsabilitatea de a ne bate şi pentru PDL ” , a spus ea.

 "Mai am un motiv extrem de serios. PDL rămâne în luptă. PDL se bate în continuare pentru a demonstra că ceea ce am făcut a dus la situaţia pe care România o are şi anume aceea de stabilitate economică, aceea de a avea creştere economică, aceea de a avea deficite ţinute sub control, aceea de a avea credibilitate", a relatat pedelista.

 "Un alt motiv este exemplul dat de Traian Băsescu. Mulţi au spus că un om politic care a fost de două ori ministru nu poate să meargă să candideze la o primărie de sector că ar fi prea puţin. Eu îmi amintesc că Traian Băsescu după ce a fost ministru a candidat la primăria municipiului Bucureşti, a confirmat şi a câştigat pentru că datorită lui Bucureştiul s-a dezvoltat. Şi dacă avem astăzi proiecte finalizate i se datorează. Între funcţia de ministru, unde eşti numit de o echipă care te susţine şi funcţia de primar unde eşti ales prin vot direct de către cetăţeni există o mare diferenţă. Pentru că atunci când primeşti votul de la cetăţean porţi responsabilitate pentru fiecare dintre ei ” , a conchis Sulfina Barbu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel