Sulfina Barbu: PNL face apel la electoratul USB să-l voteze pe Predoiu

Vicepreşedintele PNL Sulfina Barbu a făcut un apel, duminică, la electoratul USB să dea un 'vot util' pentru funcţia de primar al Capitalei şi să-l aleagă pe candidatul liberal, în condiţiile în care, spune ea, în mod sigur viitorul edil-şef al Bucureştiului va fi 'ori Cătălin Predoiu, ori Gabriela Firea'.

'Considerăm că este nevoie de o mobilizare masivă în data de 5 iunie la vot pentru a avea şansa de a opri corupţia perpetuată de către PSD în Primăria Capitalei şi pentru a avea şansa de a orienta Bucureştiul, prin Cătălin Predoiu, pe calea unei dezvoltări serioase', a declarat Barbu într-o conferinţă de presă.

Vicepreşedintele PNL a adăugat că din analiza liberalilor reiese că viitorul primar general al Capitalei va fi Cătălin Predoiu sau Gabriela Firea.

'Ştim cu siguranţă că va fi primar general ori Cătălin Predoiu, ori Gabriela Firea. Nu există o a treia cale în acest moment pentru funcţia de primar general. Oricât ar încerca domnul Nicuşor Dan să refuze aritmetica, chiar dacă este un matematician de marcă, realitatea rămâne aceeaşi. Din acest motiv, oferta noastră către Nicuşor Dan rămâne valabilă, iar insistenţa domniei sale de a respinge o propunere raţională nu face decât să avantajeze PSD', a afirmat Barbu. Ea a ţinut să precizeze că PNL nu cere simpatizanţilor USB să cedeze liberalilor 'votul lor politic, adică votul pentru lista de consilieri la Consiliul General'.

[citeste si]

'Este şansa dumnealor de a transmite un mesaj, este dreptul dumnealor de a transmite un mesaj politic. Dar, în acelaşi timp, le spunem că votul pentru Primăria Capitalei este într-o cu totul altă logică electorală. Dacă acel vot nu va fi în favoarea lui Cătălin Predoiu primar general, cu siguranţă acel vot o avantajează pe doamna Gabriela Firea de la PSD', a spus vicepreşedintele PNL.

Barbu a mai spus că Nicuşor Dan a avut 'critici sumare' faţă de Gabriela Firea.

'Este un alt semn de întrebare pe care-l ridicăm. Îi spunem şi domniei sale că nu suntem în aceeaşi oală şi poziţionarea antisistem este o capcană care avantajează în mod direct PSD. Sper că şi domnia sa este conştient de acest lucru, dar, repet, apelul nostru merge către simpatizanţii USB să dea un vot util pentru funcţia de primar general al municipiului Bucureşti ', a mai declarat vicepreşedintele PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel