Suarez a semnat cu Celta Vigo

Semnatura
Semnatura

Barcelona și Celta Vigo au bătut palma pentru mijlocașul Denis Suarez (25 de ani), contra sumei de 15 milioane de euro. Acesta este primul transfer al grupării "celeste" (n.red. - albastră) de până acum.

Potrivit site-ului sport.es, Suarez a fost ofertat de mai multe cluburi, însă Valencia, una dintre cele mai interesate echipe nu a făcut efortul pe care Barcelona l-a cerut pentru a închide negocierea. Transferul se va face duminică, 30 iunie, iar Denis Suarez va semna un contract pe patru ani și va putea fi prezentat săptămâna viitoare, relatează Mediafax.

Mijlocașul spaniol nu a prins foarte multe minute în tricoul blaugrana, motiv pentru care a dorit să plece de pe Camp Nou. Format de echipa la care va ajunge acum, Celta Vigo, Suarez a ajuns în 2011 la echipa U18 a celor de la Manchester City. De la clubul din Anglia a plecat doi ani mai târziu la Barcelona B. În 2014 a fost împrumutat de echipa mare a catalanilor la Sevilla, iar în 2015 la Villarreal.

Până în această iarnă Suarez a rămas lângă Messi & Co., dar în ianuarie a ajuns sub formă de împrumut la Arsenal, echipă la care nu a jucat prea mult din cauza unei accidentări. A câștigat cinci trofee cu Barcelona: de două ori campionatul, o Cupă și două Supercupe ale Spaniei. Cu Sevilla a câștigat Europa League în 2014-2015.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel