Structuri din MAI, trecute în subordinea lui Bogdan Despescu

Ministrul Marcel Vela a trecut mai multe structuri din cadrul ministerului în subordinea secretarului de stat Bogdan Despescu. 

Mai multe structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au fost trecute, marți, în subordinea secreatarului de stat pentru ordine și siguranță publică, chestorul Bogdan Despescu, conform unui ordin semnat de ministrul Marcel Vela, publicat în Monitorul Oficial, scrie Mediafax. 

Care sunt structurile coordonate

Conform sursei citate, secretarul de stat va coordona: Corpul de control al ministrului; Direcția audit public intern; Direcția generală management operațional; Unitatea de politici publice; Direcția informare și relații publice; Direcția generală de protecție internă; Direcția generală anticorupție; Poliția Română; Jandarmeria Română; Poliția de Frontieră Română; Inspectoratul General pentru Imigrări; Direcția pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date; Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane și Agenția Națională Antidrog.

Structuri în subordinea secretarilor de stat

Prin ordinul publicat în Monitoru Oficial, ministrul Marcel Vela a trecut activitatea și altor structuri în subordinea celorlalți secretari de stat.

„Secretarul de stat pentru relația cu Parlamentul și relații internaționale coordonează: Direcția generală afaceri interne, Schengen și relații internaționale; Centrul Național SIS. (...) Secretarul de stat șef al Departamentului pentru situații de urgență coordonează: prefectul; Inspectoratul pentru situații de urgență; Inspectoratul general de aviație al MAI; Direcția Generală management urgențe medicale; Direcția medicală", potrivit documentului citat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel