Stroe nu-l urmează pe Tăriceanu. De ce este însă profund supărat

tariceanu_radu stroe
tariceanu_radu stroe

Vicepreședintele liberalilor, Radu Stroe, cel care s-a aflat printre cei care au votat împotriva ieşirii PNL de la guvernare şi a constatării desfiinţării USL la reuniunea Delegaţiei Permanente a PNL, nu-și va da demisia din partid pentru a-l urma pe Călin Popescu Tăriceanu, dar va încerca să-și convingă colegii să refacă alianța.

Fostul ministru de Interne, Radu Stroe a declarat, joi, la Antena 3 că nu părăsește PNL.

“Caut să îi determin pe colegii mei din parlament să refacem USL. Nu cred că poate fi făcută altfel decât cu PNL. (…) Sunt pentru refacerea USL, dar nu pentru un alt partid, nici pentru demisie”, a spus Stroe, potrivit stiripesurse.ro.

De asemenea, Radu Stroe a explicat ca în baza acestei idei a spus că îl susține pe Călin Popescu Tăriceanu, neștiind, de fapt, nimic despre decizia acestuia de a demisiona din PNL.

În schimb, Radu Stroe reproșează partidului că a fost îndepărtat de la conducerea Ministerului de Interne:  “N-am mai discutat cu domnul Antonescu de când mi-am dat demisia de la Ministerul de Interne. Sunt profund supărat de decizia care a fost luată, nu sunt de acord cu ea. Dacă guvernul va continua programul USL, eu voi vota pentru”, a mai spus Stroe, care le-a atras atenția colegilor de partid asupra consecințelor ruperii USL.

“S-ar putea să fie rău, s-ar putea să fie rău scorul la alegeri, să de Dumnezeu să n-am dreptate”, a spus Stroe, potrivit căruia ratarea unui scor de 20%-25% la europarlamentare ar justificare solicitarea demisiei liderului PNL, Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel