Stroe îl contrazice pe Ponta. "Poliția a lucrat perfect corect"

Ministrul de Interne Radu Stroe l-a contrazis pe premierul Victor Ponta. El a spus că ieșirea domnului prim-ministru s-a făcut într-un moment în care nu aveau cunoștință cu privire la emiterea mandatelor de aducere. A precizat că procurorii au emis mandate de aducere a elevilor de la Liceul "Dimitrie Bolintineanu", mandate care nu au fost puse în executare. 

"Au fost emise mandate de aducere, ele nu au fost puse în executare. Mandatele pot fi puse în executare în orice moment procurorul consideră că este necesar. Nu vreau să intru în calitatea mea de ministru al Internelor în zona justiției(...) Eu nu am discutat cu premierul de mandate, am discutat despre cum începe sa se prefigureze ceea ce se întâmpla acolo, eram interesați să nu se întâmple lucruri mai rele", a spus ministrul, la Digi 24.

Poliția a lucrat perfect la Bolintineanu

Radu Stroe a adăugat, la Realitatea TV, "Poliția a lucrat perfect corect".  În legătură cu percheziția corporală acuzată de mai multe eleve, a spus că va investiga acest lucru. A precizat că va fi investigată și problema părintelui bruscat de către polițiști. În legătură cu ceea ce a spus purtătorul de cuvânt al Poliței Capitalei, ministrul a spus că trebuie discutat și că se vor lua măsuri.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, în timp ce scandalul de la Bolintineanu era în desfășurare: ”Am întrebat. Nu există mandat de aducere (...). O să vorbesc cu ministrul Justiţiei, să discute cu Procurorul General. Nu trăim în vremea lui Morar sau în vremea comuniştilor să luăm oameni de pe stradă, cu atât mai puţin copii”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel