Strigătul unor politicieni: Demisia Guvernului Cioloș! Este inadmisibil așa ceva

Partidul Noua Dreaptă s-a solidarizat cu pensionarii militari care au protestat în faţa Palatului Victoria pentru anularea Ordonanţei de Urgenţă nr. 57/2015 a Guvernului Cioloş, acordarea către pensionarii cu venituri minime a celei de-a 13-a pensii dar şi pentru reintroducerea în procedură de urgenţă parlamentară a Legii salarizării şi acceptarea, de la 1 ianuarie, prin HG, a salariului minim pe economie de 1200 lei.

"Este inadmisibil ca într-o ţară europeană oameni bătrâni, cu pensii oricum mizere, să fie aduşi în situaţia incredibilă de a ieşi bolnavi sau în cârje în stradă să îşi ceară apărarea drepturilor pe care le-au câştigat după o viaţă de muncă. Pentru fostul comisar european Dacian Cioloş sunt în mod evident mai importante directivele primite de la fostul sau şef Jean-Claude Juncker sau de la George Soroş, sponsorul principal al ONG-ului globalist "Friends of Europe" la care este afiliat", se arată într-un comunicat de presă transmis de Partidul Noua Dreaptă.

O delegaţie a partidului condusă de Vicepreşedintele Alexandru Năstase, Secretarul General Dorin George Lala şi Preşedintele Tudor Ionescu a fost prezentă la protest şi a luat cuvantul transmiţând tot sprijinul Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) şi cerând demisia imediată a Guvernului "tehnocrat" condus de Dacian Cioloş, "o simplă marionetă în mâinile păpuşarilor de la Bruxelles", mai scrie în comunicat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel