Striblea, despre Ponta și Antonescu: Fără compromis, nu se poate

agerpres_6912305
agerpres_6912305

Cătălin Striblea a vorbit despre Crin Antonescu și Victor Ponta și mai exact despre o posibilă formulă de înțelegere a celor doi în USL.

“Unul dintre ei va trebui să cedeze. Nu știu exact ce calcule își fac ei în partid, dar fără un compromis nu se poate ajunge la o soluție. În acest moment, mingea este în terenul lui Crin Antonescu. Declarațiile lui Victor Ponta au fost foarte calme și așezate și îi creează lui Crin Antonescu o problemă, dacă nu se va ajunge la o înțelegere. De ce spun asta? Pentru că premierul a cedat și ultimei cereri ridicate de Crin Antonescu până în acest moment - și anume ca Daniel Constantin să nu fie vicepremier”, a spus Cătălin Striblea la Romania TV.

Jurnalistul a continuat și a comentat și un alt subiect. Joi, Traian Băsescu, la o emisiune TV, l-a atacat nu doar pe Victor Ponta, ci și pe Crin Antonescu.

Cătălin Striblea a precizat că aceste atacuri i-ar putea uni pe Victor Ponta și pe Crin Antonescu: “Orice discurs negativ al președintelui ar putea să dea o cale de comunicare pentru cei doi. Sunt o grămadă de variabile de luat în joc”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel