Strategul lui Băsescu se teme de Tăriceanu

Democrat-liberalul Valeriu Stoica, fost președinte al PNL, avertizează să fărămițarea Dreptei pavează drumul spre victoria la prezidențiale a candidatului PSD. 

"Poate că vă amintiți experiența dreptei din anul 2000, atunci dreapta a avut 5 candidați la prezidențiale și consecința a fost că în turul 2 au intrat Vadim Tudor și Ion Iliescu. Dezbinarea dreptei riscă să împiedice intrarea unui candidat în turul 2. Acum cred că nu mai este un pericol foarte mare, pentru că principalele partide, PNL și PDL, vor avea un singur candidat, și ca urmare cred că acest risc este eliminat, dar e limpede că stânga își continuă strategia de dezbinare a dreptei. De peste 20 de ani, un principiu strategic pe care PSD l-a pus în permanență în aplicare a fost să dezbine dreapta, iar acum mișcarea pe care o fac cu Tăriceanu face parte din această strategie de dezbinare a dreptei", a declarat Stoica într-un interviu pentru stiripesurse.ro.

Valeriu Stoica a averizat că "dacă jocul lui Tăriceanu va avea succes, victoria nu este sigură".

Fostul președinte al PNL spune că PSD nu trebuie judecat pentru că folosește arma politică a dezbinării, criticile sale îndreptându-se către Tăriceanu, care i-a "trădat" pe liberali.

"Pentru PSD da, este o mișcare foarte bună, fără îndoială. Când e vorba de luptă politica, nu poți să îl acuzi pe adversar că folosește și arma dezbinării. De acuzat sunt cei care dau curs acestui joc de dezbinare, își trădează partidul și trec de partea cealaltă. Din 1990 și pâna azi, o mișcare politică atât de reprobabilă, lipsită de orice fel de integritate politică, nu s-a mai întâmplat", a spus Stoica.

Congres PDL-PNL: momentul zero oficial al fuziunii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel