Marian Petrache dezvăluie strategia PNL la alegerile prezidențiale

Liberalul Marian Petrache susține că turul al doilea al alegerilor prezidențiale va aduce surprize majore. 

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. Surprizele vor fi, în principal, pentru PSD. Marian Petrache susține că Iohannis va culege toate voturile de pe dreapta, iar miza cea mare o va reprezenta electoratul nehotărât.

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. "Avem cam 30% din electorat, oameni care sunt nehotărâți și cred că aceștia vor veni spre Klaus Iohannis. Ponta nu mai are unde să crească și asta le provoacă disperare celor de la PSD (...) În turul II s-ar putea să avem un rezultat surprinzător de 55-56% la 44-45% pentru Klaus Iohannis", susține Marian Petrache, pentru Adevărul.

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. Întrebat despre voturile lui Tăriceanu, Petrache susține că PSD își va lua plasă cu această strategie. "O parte dintre voturile lui Tăriceanu vor merge spre dreapta, o parte spre stânga. Eu aștept de la români să fie jucători, nu suporteri. Ăsta nu este un meci la care te uiți la frumusețea driblingului și atât", a explicat Marian Petrache.

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. "Abia aştept întâlnirea, dezbaterea dintre Klaus şi Ponta. Nu cred că domnul Ponta nu o să apară la o astfel de dezbatere (...) De ce nu ne spune Dl Ponta numele premierului decât după turul 1? Vorbim despre premierul României, nu e un concurs de frumuseţe. Ţine acest as pe mânecă să vadă dacă nu-l anunţă pe Tăriceanu în cazul în care lucrurile nu merg bine", a mai explicat Marian Petrache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel