Strategie prezidențiale. Bogdan Chirieac, semnal de alarmă: România, într-o capcană gen Ucraina?

Analistul politic Bogdan Chirieac a tras un semnal de alarmă privind situaţia politică din România, menţionând şi ce ar trebui să facă PSD în primul rând pentru a pregăti alegerile prezidenţiale din toamna acestui an. 

"PSD trebuie să analizeze foarte bine motivele pentru care au pierdut alegerile din 26 mai. Ce anume i-a făcut pe oameni, după ce s-au dublat veniturile, pensii şi salarii la stat şi în mediul privat, să creadă că li s-au micşorat veniturile. De ce 40 la sută dintre români, din mediul public, cred că li s-au micşorat salariile, deşi fluturaşii de salariu stau martori? Unde s-a greşit, cum s-a comunicat?", a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3. 

Situaţia politică, la nivelul Ucrainei

"Este România într-o capcană gen Ucraina? Acolo preşedinte este un actor şi ştiţi că este vorba acum prim-ministru să fie un rocker. România este în aceeaşi situaţie. Un actor şi un rocker conduc o ţară cu mari probleme ca Ucraina. În România ce punem? Pe dl Dan Barna, sosit din spuma mării acum vreo 2 ore şi cu un partid cu domnul Andrei Caramitru ca prim-ministru? Asta trebuie comunicat românilor. Sigur, noi presa scriem, asta e treaba noastră, dar ce fac distinşii aflaţi în funcţie în momentul ăsta?", a completat analistul politic. 

PSD va anunţa astăzi cu ce candidat va merge în campania pentru alegerile prezidenţiale. Prezidenţiabilul PSD va fi ales dintre Gabriela Firea, Viorica Dăncilă şi Liviu Pleşoianu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel