EXCLUSIV  Strategii în PNL dacă Blaga este scos din joc

Alfred Bulai a vorbit pentru DCNEWS despre situația în care se află Vasile Blaga. Copreşedintele PNL este audiat la  DNA Ploieşti  într-un dosar de corupţie. Sociologul susține că în cazul în care Blaga va fi cercetat, el va trebui să își dea demisia. Astfel, vom avea o campanie electorală fără Blaga.

"În cazul în care Vasile Blaga va fi cercetat într-un dosar, conform criteriilor de integritate din PNL, va trebui să își dea demisia din funcția de copreședinte al partidului. și nici nu va putea candida la alegerile parlamentare. Acest lucru va declanșa o criză la vârful PNL, unde conducerea este bicefală. Cel mai probabil vor pune rapid un alt copreședinte care să provină din vechiul PDL, astfel încât, aparent să arate că a fost restabilit echilibrul în conducerea centrală.

Este cel mai probabil ca Vasile Blaga să facă pasul înapoi sau în lateral pentru că au fost nenumărate luări de poziție în PNL, și a lui Blaga însuși, privind respectul pentru hotărârile justiției, statul de drept, etc.

Deci, în concluzie vom avea o campanie fără Blaga.

Blaga și susținătorii săi din PNL vor mai putea reveni doar dacă rezultatul la alegeri este prost, moment în care se va pune în discuție atât conducerea PNL, cât și strategia acestui partid.

Dacă PNL fără Blaga, nu ajunge la guvernare fie prin rezultatul alegerilor, fie prin jocuri de culise, conducerea PNL va fi înlocuită și gruparea Blaga va putea reveni în fruntea formațiunii politice", a susținut Alfred Bulai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel