EXCLUSIV  Strategie PNL, Crin Antonescu, revenire. Alex Coita: Ieșire de urgență, înainte să se prăbușească

Roxana Neagu / 29 noi 2018 / 12:36 Salveaza PDF Comentarii
Iohannis
Descriere foto: Iohannis

Alex Coita a analizat, pentru DCNews, strategia PNL la alegerile europarlamentare din mai 2019. 

PNL și-a pus cei mai puternici politicieni pe listă, de la Vasile Blaga, Alina Gorghiu și Crin Antonescu. 

”Să se gândească cei care ne urmăresc, ce spune electoratului dacă un partid își pune toți liderii marcanți pe listă și pe avionul spre Bruxelles. E un gest de încredere în viitorul partidului sau e un gest prin care, mai degrabă liderii încearcă să-și găsească o ieșire dacă perspectivele nu sunt bune?” a întrebat Alex Coita. 

Analistul politic a adăugat că ”Europarlamentarele sunt pentru două categorii de politicieni: politicienii la început de carieră cu înclinații spre afaceri europene și politicienii cu mare experiență în zona internă și se duc la Bruxelles pentru a construi alianțe cu partenerii din alte partide din Europa. În mod normal, un lider politic care se presupune că este în mijlocul carierei nu o să plece niciodată la Bruxelles”. 

”Dacă-ți pui garnitura de lideri pe avionul de Bruxelles, mesajul pe care eu cred că-l dai electoratului este că nu crezi în viitorul partidului și încerci să pleci pe ieșirea de urgență înainte să se prăbușească avionul” a concluzionat Alex Coita analiza despre strategia PNL. 

Vezi mai mult în video:


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25