Strategia USR de a învinge PSD la locale. Moșteanu, propunere pentru liberali

Ionuț Moșteanu
Ionuț Moșteanu

Ionuț Moşteanu, purtătorul de cuvânt al USR le face o propunere liberalilor propune liberalilor să susţină candidaţi comuni cu şanse de a învinge PSD la locale.

Purtătorul de cuvânt al USR, deputatul Ionuţ Moşteanu, care şi-a anunţat intenţia de intra în competiţia electorală pentru funcţia de primar al municipiului Piteşti, le propune liberalilor argeşeni să susţină candidaţi comuni care au cel mai mari şanse de a învinge PSD la alegerile locale, scrie Agerpres. 

"Fac un apel la decidenţii politici din Argeş, din partidele de opoziţie, să ne aşezăm într-un final la masă, să găsim soluţia cea mai bună pentru a susţine candidaţii cei mai bine plasaţi pentru a învinge PSD-ul. Vreau să văd, de la PNL în primul rând, că au o dorinţă reală de schimbare şi de modernizare. Nu e vorba doar de calcule politicianiste şi de calculul unor oportunităţi politice de moment. (...) Nu trebuie să fie despre persoane politice şi ambiţii politice, trebuie să fie despre proiecte care pot schimba viaţa oamenilor", a declarat Moşteanu vineri, la Piteşti, în cadrul unei conferinţe de presă.

S-ar putea aplica și în restul țării 

În opinia sa, ceea ce s-a întâmplat la Bucureşti, unde liberalii au anunţat că îl susţin pe Nicuşor Dan în cursa pentru Primăria Generală, s-ar putea aplica şi în restul ţării.

"Uitându-mă la ce s-a întâmplat ieri (...), când PNL a anunţat că susţine candidatura lui Nicuşor Dan la Bucureşti, este un pas foarte important pe care alianţa USR-PLUS îl face înainte, un pas în planul nostru de a schimba administraţiile locale în toată România. E o dovadă de înţelepciune din partea PNL-ului. (...) Vom încerca şi am încredere că vom găsi această înţelepciune la toate partidele care vor să dăm împreună la o parte PSD-ul din administraţiile locale în toată ţara, inclusiv în Argeş şi inclusiv în Piteşti. Avem responsabilitatea, ca oameni politici, să schimbăm actul de guvernare locală. (...) Cu înţelepciune, cu calm şi cu diplomaţie cred că putem avea candidaţi ai opoziţiei care să prezinte cetăţenilor şi o altfel de guvernare locală", a spus deputatul USR.

Deputatul Ionuţ Moşteanu anunţa, în decembrie 2019, că a fost desemnat candidat al USR pentru funcţia de primar al municipiului Piteşti, el propunându-şi atunci să obţină şi susţinerea PLUS pentru candidatura comună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel