Strategia PSD pentru București. Cum joacă la câștig cu Nicușor Dan

Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Municipiului București, are o strategie de câștig pentru București. Evită zonele de risc și punctează în zone confortabile, favorabile pentru a păstra electoratul PSD și pentru a nu activa electoratul protestatar.

Candidata PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, s-a orientat către programul pe care-l are pentru bucureșteni, nu către discuții politice. Social-democrata și-a exprimat, însă, public aprecierea pentru contracandidatul susținut de USB, Nicușor Dan, și chiar a spus că-l va numi viceprimar, dacă va fi aleasă primar al Capitalei. Candidatul Uniunii Salvați Bucureștiul, la rândul său, nu a atacat-o politic pe Gabriela Firea, contracandidata sa.

Mesajele din ambele părți au fost împăciutoare, din motive diferite. Pe de-o parte, Gabriela Firea nu are nevoie să activeze electoratul "străzii", protestatar, care dă un vot contra, de ură. Pe de altă parte, singura șansă a lui Nicușor Dan este Capitala. USB are slabe șanse în sectoare, așa că dacă ajunge mâna dreaptă a Gabrielei Firea în București, Nicușor Dan ar trage partidul după el. În plus, mesajele de liniște politică ale celor doi chiar ar putea să "dezactiveze", să dezamăgească electoratul protestatar care ar putea chiar să nu-i dea un vot nici măcar lui Nicușor Dan, dacă acesta dă impresia unui blat cu PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel