Strategia PDL pentru menţinerea lui Băsescu la Cotroceni

pdl alb
pdl alb

Cristian Boureanu a anunţat care va fi sloganul şi strategia PDL în campania electorală pentru referendum. El a explicat că toţii membri PDL vor fi îmbrăcaţi în alb, pe tot parcursul campaniei. El le-a cerut tuturor celor care îl susţin pe Traian Băsescu să poarte această culoare în semn de protest.

"Oamenii sunt îngrijoraţi de derapajele de la democraţie. Am primit foarte multe întrebări, ce putem face pentru a putea împiedica aceste abuzuri. Şi din partea noastră, avem o rugăminte şi poate o soluţie. Avem şi un slogan pentru asta. Se cheamă ?Vara asta se poartă alb!? Astăzi sunt în cămaşă albă, colegii mei vor apărea începând de mâine în toate activităţile publice, în toate emisiunile purtând alb şi îi rugăm pe toţi aceia care sunt îngrijoraţi de ceea ce se întâmplă în România, care cred că democraţia românească este în pericol, care cred că dincolo de opţiunile politice, de bătăliile politice, avem nevoie de un echilibru în statul democratic din România, îi rugăm să poate alb", a spus Boureanu, într-o conferinţă de presă la sediul PDL.

Culoarea albă este preluată din modelul grevei japoneze. "Această campanie este o bătălie între alb şi negru, între dreptate şi nedreptate, între libertate şi nerespectarea statului democratic, între abuz şi Constituţie",  a mai afirmat Boureanu.

Culoarea albă este şi un simbol al păcii, un semn că adversarul a renunţat la luptă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel