Gafa lui Mircea Toader de la suspendarea lui Traian Băsescu

mircea-toader
mircea-toader

Mircea Toader, liderul deputaților PDL, a încercat, vineri, o strategie  de amânare a suspendării președintelui Traian Băsescu, strategie care s-a dovedit în final păguboasă pentru PDL, aceștia pierzând din nou câteva voturi.

După luarea de cuvânt a lui Traian Băsescu, cu referire la Justiție, liderul deputaților PDL, Mircea Toader, a încercat o strategie de amânare a discutării cererii de suspendare a președintelui Traian Băsescu, invocând lipsa de procedură în desfășurarea ședinței de plen. Acesta a cerut, de la pupitrul plenului Parlamentului,  citirea celor 30 de pagini din avizul Curții Constituționale.

Supusă la vot de către președintele Senatului, Crin Antonescu, propunerea lui Mircea Toader a picat cu mult peste numărul necesar suspendării președintelui Băsescu.

Din acel moment s-a putut constata că startegia lui Toader nu a funcționat, iar PDL a mai pierdut circa 15 voturi în vedera susținerii  lui Băsescu.

Gafa lui Mircea Toader nu este singulară. Trebuie să amintim dezbaterea de la Legea TVA, atunci când deputatul PDL neînțelegând despre ce este vorba a indicat cu degetul despre cum ar trebui să voteze parlamentarii PDL.  Gestul s-a dovedit nefast pentru PDL, legea fiind respinsă  la vot din cauza indicațiilor acestuia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel