EXCLUSIV  Strategia lansată de Vâlcu cutremură PMP. Scandal uriaș în partidul lui Băsescu din cauza lui Orban

Un scandal uriaș din PMP vine să confirme o ipoteză lansată în exclusivitate de DCNews. 

În 8 decembrie 2019, Val Vâlcu venea cu o variantă de candidat la primărie pentru PNL: Ludovic Orban. Propunerea venea în contextul în care atât USR, cât și PLUS își anunțaseră candidații. 

"Cine mai are experiență în Primăria București, a fost viceprimar, candidat la Primărie, stopat de DNA? Ludovic Orban! Ar rezolva ambele probleme: și Primăria Generală, și anticipatele. Anunțul candidaturii la alegerile locale, pentru Primăria Capitalei ar veni cu o motivație, cu un fundament ideologic: demisionez ca să declanșez procedura pentru anticipate și ca să fiu candidat unic al Dreptei politice la București, pentru Primăria Generală." sublinia jurnalistul Val Vâlcu. 

Vezi aici mai mult: EXCLUSIV Strategia prin care PNL câștigă TOT, pas cu pas. Propunerea explozivă a lui Val Vâlcu

Astăzi, un scandal uriaș a fost în PMP, după ce Robert Turcescu a susținut această variantă: Ludovic Orban, candidatul pentru Primăria Capitalei și singurul care o poate învinge pe Gabriela Firea. Afirmația sa a iritat un coleg de partid, pe liderul de la Sectorul 4, iar cei doi au ajuns să-și arunce unele dintre cele mai crunte jigniri. Vezi aici

Strategia lansată la începutul lunii decembrie este confirmată și de noile mișcări de pe scena politică, precum asumarea pe legea bugetului, dar și anunțul unei posibile asumări pe alegerea primarilor în două tururi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel