STRASBOURG ATAC. Focuri de armă - VIDEO. Update

Atac armat Strasbourg
Atac armat Strasbourg

Alertă în Strasbourg după ce în centrul oraşului au fost auzite mai multe focuri de armă.

Update 4: Un "schimb de focuri s-a produs în cartierul în care s-ar fi ascuns atacatorul" care a făcut doi morţi şi 11 răniţi, marţi seară, în apropierea Târgului de Crăciun de la Strasbourg, a făcut cunoscut o sursă din cadrul poliţiei, citată de AFP. Atacatorul a fost rănit de o patrulă de soldaţi angajaţi în Operaţiunea Santinela înainte de a reuşi să fugă, a precizat sursa.

Update 3: Autorul faptelor a fost identificat şi este căutat cu toate forţele, a făcut cunoscut prefectura.  Poliţia din Franţa declară că suspectează că atacul armat din apropierea unui târg de Crăciun în Strasbourg, soldat cu cel puţin doi morţi şi zece răniţi, a fost motivat de terorism, transmite dpa.

Update 2: Un nou raport arată că numărul victimelor este mai mare decât se anunţase iniţial. Se pare că o persoană a murit iar alte zece au fost rănite. 

Update: Se pare că o persoană a fost ucisă iar alte trei au fost rănite în atacul petrecut marţi seara în Strasbourg. Răniţii au fost văzuţi întinşi pe jos, încercând cu disperare să ajungă la adăpost, aceasta în timp ce restaurantele şi magazinele din zonă erau evacuate.

Potrivit primelor informaţii, oamenii speriaţi s-au refugiat în perimetrul Târgului de Crăciun din zonă. Forţe de poliţie înarmate au sosit în zonă. Potrivit unor rapoarte neoficiale, se pare că ar exista mai multe persoane rănite.

Potrivit mai multor martori, Târgul de Crăciun, o mare atracţie pentru turişti, a fost evacuat. Poliţiştii francezi sunt aşteptaţi cu un raport referitor la incident. "Schimb de focuri în centrul oraşului Strasbourg. Vă invităm să rămâneţi acasă în aşteptarea clarificării situaţiei", a scris pe Twitter Alain Fontanel, prim-adjunct al primarului oraşului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel