Strângere de semnături pentru Elena Udrea. Oamenii nu-l cunosc pe Diaconescu

Filiala Mehedinţi a PMP a decis să propună şi să susţină candidatura Elenei Udrea la Preşedinţie. Acesta este anunțul făcut joi de preşedintele filialei, Eugen Golea.

În timpul strângerii de semnături pentru susţinerea candidaturii lui Cristian Diaconescu, foarte mulţi alegători şi-au exprimat hotărârea de a-şi da votul Elenei Udrea, pentru că "nu îl cunosc pe actualul candidat".

"Din această cauză, procesul de strângere a semnăturilor este dificil. Am strâns aproape o mie de semnături, dar este insuficient pentru a-i asigura ascensiunea la Cotroceni. Cei care îl cunosc pe domnul Diaconescu îi reproşează că nu ia atitudine publică faţă de unele chestiuni politice actuale", a afirmat Eugen Golea, scrie Pesurse.

El a mai arătat că joi a avut loc o întrunire a Consiliului Executiv Judeţean al PMP în care toţi membrii şi-au arătat disponibilitatea de a o susţine pe Elena Udrea la Preşedinţie, decizia urmând să fie transmisă Colegiului Naţional al formaţiunii politice, care se va întruni marţi, la Palatul Parlamentului din Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel