Strada cere demisia lui Mugur Isărescu. Motivul: Politica BNR față de creditele în valută

Luni seara, de la orele 18,30, o parte dintre protestatari se vor plasa  în fața Băncii Naționale a Românie, pentru a cere demisia guvernatorului Mugur Isărescu. Mitingul este  împotriva politicilor instituției față de creditele în valută, mai ales în franci elvețieni.

„Să nu uităm că unii din păpușarii adevărați ai proastei funcționări a României din ultimii 25 de ani se află la BNR, în frunte cu Isărescu. Haideți cu toții să le cerem să plece de acolo!

Practic, un a 4-lea miting al clienților înșelați de bănci cu largul concurs al BNR. Și cel mai mare! Suntem pregătiți de la celelalte 3. Avem tot ce ne trebuie – bannere, voci frumoase, determinare. Acum e momentul să fim mai uniți ca niciodată!", este mesajul de chemare la miting al clienților cu credite în CHF, scrie paginadebanci.ro.

[citeste si]

Mugur Isărescu s-a arătat dispus să poarte un dialog cu protestatarii care au decis să se adune, luni seară, în fața instituției, pentru a-i cere demisia. Isărescu a mai spus că își dorește o discuție civilizată și ca reprezentanții BNR vor încerca să nu fie „extrem de tehnici".

„Au mai fost aici și de fiecare dată nu am respins dialogul, dimpotrivă! Dacă au cereri clare, vom încerca să dialogăm cu dânșii, într-o manieră care ne dorim să fie cât mai civilizată, și noi făcând efortul să nu fim extrem de tehnici, să coborâm până unde se poate coborî, însă fără a vulgariza, explicațiile, discuțiile și limitele pe care le are banca centrală", a declarat șeful Băncii Naționale, citat de Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel