Stolojan: USL dorește în permanență întreţinerea unui conflict artificial cu Băsescu

USL a deturnat campania electorală prin întreținerea unui conflict artificial cu preşedintele ţării Traian Băsescu sau avansând dreptul de veto în cazul bugetului Uniunii pentru 2014 - 2020, pentru a nu dezbate programele de guvernare, a declarat, duminică, la Iași, europarlamentarul Teodor Stolojan.

Prin aducerea în plan public a unor teme artificiale, USL a deturnat campania electorală pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, a arătat Teodor Stolojan, într-o conferință de presă la Iași, unde a mers pentru a-şi arăta sprijinul pentru fostul ministru de Externe Teodor Baconschi, în încercarea acestuia de a accede în Senat.

"Din păcate, USL a reuşit să deturneze campania electorală. Nu avem o campanie centrată pe problemele României, pe ceea ce trebuie să se-ntâmple pentru a preveni o serie de fenomone, în special economice, de stagnare. USL doreşte în permanenţă întreţinerea unui conflict artificial cu preşedintele ţării, în care pune tot timpul cărbuni pe foc pentru a înlocui o dezbatere necesară României. USL nu doreşte să se intre într-o dezbatere pe programe de guvernare. Ei au mare încredere în acest val de nemulţumire care a existat vis-a-vis de tăierea salariilor sau de o serie de măsuri care au fost impuse de criză", a spus Stolojan, citează NewsIn.

Potrivit eurodeputatului, printre temele artificiale lansate de USL în spaţiul public, se numără și reprezentarea României la Consiliul European sau dreptul de veto în cazul bugetul Uniunii pentru 2014 - 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel