Stolojan: Ponta acoperă condamnarea lui Fenechiu, prin Duță la DNA

stolojan
stolojan

Europarlamentarul Theodor Stolojan susține că premierul Victor Ponta încearcă să acopere mediatic condamnarea ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, prin publicarea Raportului Corpului de Control al Guvernului, care îl incriminează pe fostul șef al CNAS, Lucian Duță, pentru eșecul cardurilor de sănătate.

”Un asemenea caz nu apare întâmplător, dar vine în aceeași perioadă cu condamnarea penală a unui minstru în funcție. E deranjant cum Ponta și Crin vor să ne arate cât de competent a fost acest ministru care a lăsat Ministerul Transporturilor într-o situație foarte proastă”, a spus Stolojan, potrivit PeSurse.

Stolojan mai spune că USL, deși e de un an la putere, nu a fost în stare să elaboreze cardul de sănătate incriminat în raportul inspectorilor Guvernului.

”Domnul Lucian Duță va face o conferință de presă și va arăta cum e doar o petarda, dar USL e de un an la putere și nu avem încă acel card de sănătate care este incriminat în acest raport”, a adăugat europarlamentarul.

Corpul de Control al premierului a făcut o sesizare la DNA pe numele fostului șef al CNAS, Lucian Duță, acuzându-l că a adus un prejudiciu public de 1,2 milioane de euro când a refuzat să acorde contractul cardurilor de sănătate Imprimeriei Naționale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel