Stolojan, Mureșan, discursuri în PE. Critici DURE pentru România. Grapini: "Joacă în altă echipă?"

Europarlamentarul Maria Grapini îi acuză pe Theodor Stolojan și Siegfried Mureșan că în cadrul discursursurilor din Parlamentul European au adus mari deservicii intereselor României. 

Totul ar fi avut loc la dezbaterea Comisiei Europene în privința Pactulului bugetar. Conform celor relatate de Maria Grapini, Siegfried Mureșan ar fi vorbit  despre creșterea datoriei publice a României și a deficitului. Nici Teodor Stolojan nu ar fi avut cuvinte mai frumoase despre țara noastră.

Iată relatarea Mariei Grapini:

"Azi am dezbătut intre alte rapoarte si propunerea Comisiei privind includerea Pactului bugetar in cadrul juridic al UE.M-au surprins interventiile colegilor romani de la PPE-STOLOJAN si Muresan! Primul a declarat ca,putem avea solidaritate doar daca avem un pact bugetar european! Cel de-al doilea,a vorbit de guvernul Romaniei,cum a crescut datoria publica si deficitul,in loc sa vorbească de tema supusa dezbaterii! Frumoasa reprezentare a intereselor Romaniei!Culmea este ca,acești domni fac parte dintr-un grup politic care,apăra politica Germaniei,dar Germania are un deficit mult mai mare ca si România! Ce sa înțelegem? Joaca cei doi in alta echipa????Eu cred ca solidaritatea nu se negociază si nici nu se condiționează,Iar legat de deficit,da sunt perioade in care o tara are nevoie de un deficit mai mare pentru a se putea dezvolta," a scris Grapini pe contul ei de socializare. 

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel