Stolojan, despre posibila plecare a lui Boc la Mișcarea Populară

Theodor Stolojan
Theodor Stolojan

Theodor Stolojan este încrezător în faptul că primarul Clujului, Emil Boc, va rămâne fidel PDL-ului, și nu se va înscrie în Partidul Mișcarea Populară.   

Dupa ce în ultima săptămână mai mulți membri ai PDL au ales să părăsească formațiunea condusă de Vasile Blaga, în favoarea Partidului Mișcarea Populară, vicepreședintele PDL, Theodor Stolojan a spus că, deși regretă plecările lor, viața pe scena politică merge mai departe și în condițiile date.

'Mie îmi pare rău pentru fiecare om care pleacă din PDL dar viața asta este. Oamenii iau decizii. În ceea ce privește zvonurile cum că o parte dintre primari ar face campanie electorală pentru partidul Mișcarea Populară, este o perioadă în care vor fi asemenea zvonuri. Lucrurile se vor clarifica însă. Nu cred că domnul Boc va merge la Mișcarea Populară. Domnul Boc iubește acest partid și cred că va rămâne în PDL', a spus Theodor Stolojan, potrivit Agerpres.

În ce privește colegii plecați din PDL, el a menționat că este o perioadă în care fiecare își face 'propriul examen de conștiință și ia deciziile pe care le crede de cuviință". În opinia sa, partidul 'nu va avea pierderi mari', pentru că a trecut printr-o restructurare și o reorganizare internă în anul 2013, iar organizațiile care s-au 'pierdut' au fost refăcute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel