Stolojan, atac devastator la Băsescu: Nu suntem în Rusia

Theodor Stolojan
Theodor Stolojan

Liderul PDL Theodor Stolojan, fost apropiat al lui Traian Băsescu, spune că actualul președintele nu poate deveni premier după terminarea mandatului de la Cotroceni, pentru că România este o democrație unde modelul Putin - Medvedev nu se aplică.

„Eu nu cred ca suntem in Rusia. Totusi, suntem o democratie. Dupa ce ai fost presedintele tarii zece ani de zile nu cred ca solutia este sa te intorci prim ministru", a spus fostul premier, vineri, la RFI.

În ultimile sale ieșiri publice, Traian Băsescu a glumit pe tema numirii sale în funcția de premier al României.

"Aş fi un prim-ministru, cu experienţa pe care o am, foarte bun. Dar nu mă pregătesc pentru asta, asta e ce am acumulat în atâţia ani. M-am uitat şi eu la bugete", a declarat Traian Băsescu la 19 decembrie, întrebat dacă se pregăteşte pentru a deveni premier, după ce îşi va termina mandatul la Cotroceni.

Într-un interviu acordat câteva săptămâni mai târziu, președintele a revenit la tema Băsescu - premier. "Oricine poate spune ce vrea și eu sunt liber să spun ceva, cert este că nu sunt atît de în vârstă încât dacă cineva m-ar ruga să pun țara pe șine un an de zile n-aș face-o. Pe contract, îmi lași țara un an de zile și curăț ce ai de curățat", a spus Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel