Știrile dimineții, sinteză Sport - 30 octombrie 2018

Vă prezentăm sinteza știrilor din sport, de astăzi, marți, 30 octombrie 2018.

* Concordia Chiajna şi Dinamo Bucureşti au terminat la egalitate, 0-0, luni seara, la Chiajna, în ultimul meci din etapa a 13-a a Ligii I de fotbal. Portarul panamez Jaime Penedo a salvat-o pe Dinamo de la înfrângere, având intervenţii salvatoare la Guessan (8, 60), Ronaldo Deaconu (70), Nicolas Gorobsov (70) şi Simon Măzărache (90). Oaspeţii au avut puţine situaţii de gol, cea mai mare fiind ratată de Mircea Axente (29).

* Petrolul Ploieşti a trecut acasă de Farul Constanţa cu scorul de 2-1 (1-1), luni, în ultima partidă din etapa a 14-a a Ligii a II-a de fotbal. Farul a condus din minutul 20, când Tudorică a înscris din lovitură liberă, profitând de gafa portarului Tordai. Petrolul a egalat după numai cinci minute, când Roumadi a marcat în propria poartă. Golul victoriei a fost reuşit de Arnăutu, în min. 59, din penalty. Petrolul a urcat pe poziţia a patra a clasamentului.

* CS Dinamo Bucureşti a câştigat, luni, Campionatul Naţional de sabie masculin pe echipe, desfăşurat la Bucureşti, după ce s-a impus în toate cele şase meciuri disputate. CS Dinamo1 (Mădălin Bucur, Tiberiu Dolniceanu, Ciprian Gălăţanu, Iulian Teodosiu) a fost urmată în clasament de CSM Iaşi (Matei Cidu, Codrin Cozmuleanu, Răzvan Ursachi, Alexandru Zmău), cu cinci victorii, iar pe locul al treilea s-a clasat CSA Steaua (Matei Aniculoesei, Alin Badea, Mihai Cruţu şi George Iancu), cu patru victorii.

* CSTBv Olimpia CSU Braşov a învins-o pe FCC ICIM CSB Arad cu scorul de 87-76 (24-24, 27-13, 21-20, 15-19), luni, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a patra a Ligii Naţionale de baschet feminin. Carla Donette Bartee a reuşit 29 puncte, 13 recuperări, 7 pase decisive pentru Olimpia, iar Biljana Pesovic a contribuit cu 22 p, 9 rec, 5 pd. Cea mai bună de la oaspete a fost Brankica Hadzovic, cu 25 p, 7 rec, 5 pd.

* SC Miercurea Ciuc a câştigat categoric derby-ul local cu ACSH Gheorgheni, scor 9-0 (1-0, 4-0, 4-0), luni, pe patinoarul Vakar Lajos din Miercurea Ciuc, într-un meci care a contat atât pentru Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă, cât şi pentru Erste Liga. Campioana României s-a impus prin golurile marcate de Konstantin Panov, Alpar Sallo, Zsombor Antal, Radim Valchar (2), Tamas-Aron Biro, Aleksei Mihnov, Tihamer Gyorfy şi Norbert Rokaly.

* Fostul internaţional englez Glenn Hoddle, selecţioner al naţionalei Albionului în perioada 1996-1999, a fost scos de la secţia de terapie intensivă a spitalului din Smithfield, după ce a fost internat de urgenţă în urma unei crize cardiace suferită sâmbătă chiar într-o emisiune tv. Acum vorbeşte cu familia, au precizat reprezentanţi ai spitalului.

* Fostul mare fotbalist olandez Clarence Seedorf a dezvăluit, la microfoanele Sky Sport, că îl va invita la cină pe Cristiano Ronaldo dacă acesta va egala recordul său, câştigarea Ligii Campionilor cu trei echipe diferite. Cristiano Ronaldo, joacă din vară la Juventus Torino, una din favoritele la victoria finală în Liga Campionilor în acest sezon. Portughezul a câştigat deja acest trofeu când juca la Manchester United şi Real Madrid. În acest moment, singurul fotbalist care s-a impus în Ligii Campionilor cu trei echipe diferite este Seedorf, care a triumfat cu Ajax Amsterdam, Real Madrid şi AC Milan, cu ultima de două ori.

* Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic, locul 2 în ierarhia internaţională şi cap de serie nr. 2, va juca în turul secund al turneului ATP de la Paris, dotat cu premii în valoare de 4.872.105 euro, cu portughezul Joao Sousa, locul 48 în clasamentul mondial. Sousa, venit din calificări, a trecut luni în două seturi, 7-5, 6-3, de italianul Marco Cecchinato.

* Echipa masculină a Chinei a obţinut medalia de aur, luni, la Campionatele Mondiale de gimnastică artistică de la Doha (Qatar), cu 256,634 puncte, fiind urmată la o diferenţă infimă de Rusia, 256,585 puncte, pe ultima treaptă a podiumului încheind câştigătoarea ediţiei trecute, Japonia, cu 253,744 puncte. Primele trei clasate au obţinut calificarea la Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel