Urmărește emisiunea live


Știri pe scurt, marți 21 august. Sinteză sport

Sinteza principalelor știri sportive din ultimele ore.

* Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, a anunţat, luni, că se retrage din turneul WTA de la New Haven (Connecticut), potrivit unui mesaj postat pe Twitter de organizatorii competiţiei dotate cu premii totale de 799.000 de dolari. Motivul retragerii româncei este o accidentare la tendonul lui Ahile de la piciorul drept.

* Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan a fost învinsă de Camila Giorgi (Italia), cu 6-3, 6-2, luni, într-un meci din prima rundă a turneului WTA de la New Haven (Connecticut), dotat cu premii totale de 799.000 de dolari. Ana Bogdan (25 ani, 74 WTA), venită din calificări, s-a înclinat după o oră şi 16 minute tot în faţa unei adversare venite din faza preliminară.

*  Universitatea Craiova a fost învinsă neaşteptat de Concordia Chiajna cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie, în ultimul meci din etapa a 5-a a Ligii I de fotbal. Unicul gol al partidei a fost înscris de argentinianul Nicolas Gorobsov (81), cu un şut de excepţie din afara careului.

* FC Hermannstadt a învins-o pe teren propriu pe FC Voluntari cu scorul de 4-0 (3-0), într-un meci disputat luni în etapa a 5-a a Ligii I de fotbal, ce a opus echipele aflate pe ultimele două locuri. FC Hermannstadt s-a impus la pas în faţa unui adversar cu o evoluţie execrabilă. Golurile sibienilor au fost marcate de Juvhel Tsoumou (29, 34), Daniel Tătar (38) şi Petrişor Petrescu (68).

* Antrenorii francezi Claude Le Roy şi Arsene Wenger vor fi decoraţi vineri de preşedintele Liberiei, George Weah, pe care l-au ajutat să-şi înceapă cariera de fotbalist în Europa la sfârşitul anilor 1980. 'Împreună cu Arsene, vom fi decoraţi cu cea mai înaltă distincţie a ţării pe 24 august la Monrovia', a anunţat Claude Le Roy pentru AFP.

* Fotbalistul francez Maxime Gonalons, folosit puţin de AS Roma, a fost împrumutat un sezon la FC Sevilla, a anunţat luni clubul andaluz, unde jucătorul îl va înlocui pe compatriotul său Steven Nzonzi, transferat săptămâna trecută în sens invers, scrie AFP. Mijlocaşul defensiv de 29 de ani a fost format de Olympique Lyon, fiind şi căpitan al acestei echipe, de unde s-a transferat anul trecut la Roma, cu care a semnat pe patru sezoane. În stagiunea trecută, Gonalons a disputat doar 23 de meciuri în toate competiţiile.

* Conducătorul de joc al vicecampioanei mondiale, Luka Modric, şi colegul său la mijlocul terenului, Ivan Rakitic, se află în lotul naţionalei de fotbal a Croaţiei pentru cele două meciuri din luna septembrie, cu Portugalia şi Spania, informează AFP. Selecţionerul Zlatko Dalic, confirmat în funcţie la începutul lui august după cel mai bun rezultat obţinut vreodată de acest mic stat din Balcani, a anunţat luni o listă de 25 de jucători, de pe care nu lipsesc Modric, 33 de ani, şi Rakitic, 30 de ani.

*  Steve Mandanda, portarul echipei de fotbal Olympique Marseille, rezervă la naţionala Franţei, va fi indisponibil între 3 şi 4 săptămâni după ce s-a accidentat la coapsa stângă în ultimul meci de campionat, a indicat luni clubul său, citat de AFP. Mandanda s-a accidentat în meciul pierdut duminică la Nimes (1-3) şi nu va putea fi convocat pentru primele partide ale Franţei după câştigarea Cupei Mondiale, cu Germania, pe 6 septembrie, şi Olanda, trei zile mai târziu, ambele în Liga Naţiunilor.

Vezi și: Universitatea Craiova - Concordia Chiajna. Dezastru pentru olteni



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel