Șerban Nicolae, despre Iohannis: Problemă medicală

Șerban Nicolae
Șerban Nicolae

Senatorul PSD Nicolae Șerban a comentat declarațiile președintelui Klaus Iohannis, facute vineri într-o conferință de presă.

”În mod cert e o situație politică din ce în ce mai îngrijorătoare în țară. În cazul lui Iohannis pare că este mai degrabă o problemă medicală. Mi-e greu să cred cum poate să fie atât de ridicol, să spună niște minciuni cu atâta nonșalanță. Mă refer la acea afirmație cum că Senatul ar fi amânat până in februarie o decizie în cazul lui Tăriceanu. Ori consilierii lui râd de Iohannis, de dimineața pănă seara și-i spun minciuni pe care domnia sa le ia de bune, ori este atât de incompetent încât să inventeze lucruri și să le spună 'cu steagurile în spate'”, a declarat Nicolae Șerban, la Antena 3.

”Altminteri, văd o disperare absolut halucinantă a domnului Iohannis. E greu de imaginat ce ar putea să mai inventeze, dacă ieri spunea că trebuie să pregătim elevii români pentru profesiile secolului XXI, dar nimeni nu știe care sunt alea, acum constat că și politica de stat - acum, în cazul lui Iohanis are dublu sens, nu știi dacă vorbește de țară sau vorbește de stat în general - e greu de înțeles cât de departe merge cu această disperare. Cred că tenebrele rațiunii domnului Iohannis sunt foarte greu de pătruns pentru orice logică rațională, dar bănuiesc că este marcat doar de disperarea că guvernul PSD-ALDE este cel care preia în numele României președinția rotativă a Consiliului Europei și că ar face orice - nu m-ar mira să îl vedem făcând un spectacol nud pe vreun stâlp, să facă ceva mai grav, să facă orice - doar, doar reușește să blocheze acest lucru, probabil că așa sună niște ordine”, a completat senatorul Șerban Nicolae.

”E o opinie, dar mă îngrijorează. Nici măcar Băsescu nu spunea cu atâta nonșalanță o inepție așa de mare!”, a mai adăugat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel