Știrbu recunoaște. Mama și soția sa, cercetate pentru evaziune cu alcool

Propunerea PNL pentru conducerea Ministerului Culturii, Gigel Știrbu, a recunoscut că persoane apropiate din familia sa, respectiv mama și soția, au fost cercetate într-un dosar de evaziune cu alcool. Deputatul a precizat că a fost și el acționar în firmă până când legea nu i-a mai dat voie, când a devenit subprefect al județului Olt. 

stirbu, sotie, evaziune, alcool, mama, cultura, pnlÎntrebat despre dosarul de evaziune cu alcool, Știrbu a declarat: "Dar bănuiți că știți legea. Eu, în 2006 eram subprefect al județului Olt, eu nu aveam voie sa fiu acționar într-o firmă". Despre implicarea soției sale, Gigel Știrbu a spus: "Mă întrebați pe mine? Eu sunt nominalizat pentru această funcție. Eu nu am fost cercetat vreodată în vreun dosar, nu am fost trimis niciodată în judecata. Pe numele meu nu a fost deschis niciun dosar penal. Nu am fost acuzat niciodată de evaziune fiscală".

După ce a fost întrebat, la România TV, dacă mama și soția sa au fost cercetate, Gigel Știrbu, propusul pentru Cultură, a răspuns: "Nu vă contrazic. Au fost cercetate și au primit NUP undeva în 2007". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel