Urmărește emisiunea live



Știm să arătăm grozav în tricourile bărbaților! Aruncă o privire

Tricoul – poate cel mai reprezentativ articol vestimentar pentru bărbați. Versatilitatea acestui obiect nu este întrecută de nimic în materie de îmbrăcăminte și asta pentru că poate face cu ușurință parte din ținute aparținând unor stiluri diferite. 

Există multe modele care îți stau la dispoziție și dintre care să le alegi pe cele care ți se potrivesc ca mărime și stil.Cum să arăți grozav într-un tricou?

Cum să nu arăți grozav într-un tricou? Asta e întrebarea! Mai ales acum când ai la dispoziție oferta Bolf de tricouri, care mai de care mai arătos.

Nu e greu să arăți bine într-un tricou, atâta timp cât tricoul este mărimea potrivită și restul vestimentației este și ea aleasă bine. Spre exemplu, una dintre ținutele clasice pentru bărbați este cea formată dintr-o pereche de blugi albaștri, o pereche de teniși crem sau negri și un tricou alb simplu. Nu ai cum să dai greș cu asemenea ținută!

Vrei ceva care prin care să ieși în evidență oriunde te-ai duce? Alege un tricou negru cu imprimeu de culori aprinse și cu siguranță te vei face remarcat. 

Cauți ceva pentru zilele calde în care te duci la serviciu? Alege un tricou simplu, negru, pe care îț poți introduce într-o ținută casual numaidecât. 

Vrei ceva pentru ținuta de stradă? Alege unul dintre maiourile cu imprimeu sau tricourile cu glugă și ținuta va fi completă.

Cum alegi mărimea potrivită pentru un tricou?

Ca să găsești un tricou de mărimea potrivită, ar trebui să ții cint de anumite lucruri.

În primul rând, trebuie să te întrebi dacă vrei ca tricoul să îți pună în valoare formele corpului sau nu. În cazul în care ai un corp lucrat și vrei ca tricoul să evidențieze asta, alege un tricou mulat pe corp. 

Ai câteva kilograme în plus și vrei ca tricoul să ascundă acest lucru? Alege un tricou care să nu fie mulat pe corp, sau o mărime mai mare a unui tricou mulat.

Găsești modele în toate mărimile disponibile, începând cu S și mergând până la 2XL, așa că nu ar trebui să îți faci griji că nu vei găsi ceva potrivit pentru tine. 

Nu în ultimul rând, mărimea tricoului se alege și în funcție de scopul pentru care achiziționezi tricoul. Vrei ceva pentru antrenamentul de dimineață? Alege un tricou cu glugă care să îți vină la fix și să îți dea libertare de mișcare. Vrei ceva pentru vacanța de la mare? Alege un maiou cu imprimeu cu un număr mai mare care să îți lase corpul să se bucure de briză. 

Folosește tabelele de mărimi puse la dispoziție la fiecare produs. Acestea te vor ajuta să îți găsești mărimea potrivită. De ajutor îți pot fi și regulile de măsurare, pe care le vei găsi în același loc.

Cum pot alege tricoul preferat?

Poți alege foarte simplu tricoul preferat din oferta pe care o ai la dispoziție. Întrebarea e: vrei doar un tricou? Pentru că, odată ce ai intrat în meniul de tricouri, accesând secțiunea “îmbrăcăminte bărbați” și subsecțiunea “tricouri”, cu siguranță nu te vei putea opri doar la un singur articol. Folosește filtrele pe care le ai la dispoziție și setează mărimea, culoarea, prețul și tipul de guler pe care le dorești. Apoi, bucură-te de ofertă și alege unul dintre modele!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel