Stenograme PSD. Bănicioiu, primul atac după demisie

Nicolae Bănicioiu
Nicolae Bănicioiu

Nicolae Bănicioiu a vorbit despre stenogramele din ședința PSD.

"Răspuns pentru stenogramele date pe “ surse “ de biroul de presa al psd - Guvernul României este condus astăzi de Premierul paralel. De asta PSD scade in sondaje!

Revenim la tonul serios văd ca transferurile de la pmp si unpr au devenit peste noapte frecventabile pt conducerea psd. Ieri parca erau trădători! Așa repede a trecut tradarea!?", a scris Nicolae Bănicioiu pe Facebook.

Demisia lui nu a fost validată

Fostul ministru al Sănătăţii Nicolae Bănicioiu a declarat vineri că a demisionat din Partidul Social Democrat, alăturându-se partidului Pro România, formaţiune condusă de Victor Ponta.

"Am decis să mă alătur colegilor mei din guvernarea Ponta, cu care am făcut lucruri bune pentru România şi alături de care vreau să fac în continuare lucruri bune. Nu pot să mai fiu părtaş la ipocrizie şi la superficialitatea promovată de domnul Dragnea la PSD acum", a precizat Bănicioiu.

Marți, de la tribuna Parlamentului, copreşedintele Pro România, deputatul neafiliat Daniel Constantin, a anunţat demisia lui Nicolae Bănicioiu din PSD şi trecerea lui în grupul neafiliaţilor: "Anunţ, în calitate de înlocuitor al liderului grupului neafiliaţilor, că dl Nicolae Bănicioiu îşi dă demisia din grupul parlamentar al PSD şi trece în grupul parlamentar al deputaţilor neafiliaţi".

"Vă informăm dle vicepreşedinte că ar trebui să formalizăm printr-o solicitare, pentru că altfel orice vicelider anunţă treceri dintr-o parte în alta fără a putea fi... Rugămintea ar fi pentru dl Bănicioiu să vină cu o solicitare", a răspuns preşedintele de şedinţă, deputatul PSD Florin Iordache.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel