EXCLUSIV  Stenograme din ședința de Guvern. Eugen Teodorovici: M-a acuzat

Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice
Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice

Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice, în cadrul unui interviu acordat DCNews, a spus că vrea să se facă publică o stenogramă dintr-o ședință de Guvern.

Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor, a declarat, vineri, 3 august, la DC News, că a fost acuzat că are datorii la stat, acesta precizând că nu are nicio astfel de datorie.

"Să fie foarte clar - pentru că lumea m-a acuzat pe mine că am datorii la stat și nu le plătesc - nu am nicio datorie la stat. Mai mult, în 2015, când am dat acea amnistie fiscală, chiar în ședința de Guvern, și o să o scot, o să o rog pe doamna premier să acceptare scoaterea acelui segment în care am spus în ședința de Guvern: domnule prim-ministru, stimați, colegi, dacă sunteți în situația de a vă aplica această amnistie fiscală, să nu o faceți. Eu sunt în situația asta și nu am să-mi aplic această prevedere legală. Am să plătesc la stat până la ultimul leu. (...) Am să scot din ședința de Guvern, din stenogramă, acea secțiune, pentru ca lumea să vadă că nu am astfel de preocupări", a declarat Eugen Teodorovici la DCNews.

Video

Răspunsul complet, mai jos:

Interviul integral poate fi ascultat aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel