Stenograme CEx PSD: Schimb de replici între Dragnea și Șerban Nicolae

România TV a dat publicității stenograme din CEx-ul PSD. Potrivit postului de televiziune, ședința este foarte încinsă, existând schimburi de replici între Dragnea și Șerban Nicolae. Ultimul ar urma să fie înlăturat de la șefia Comisiei juridice.

Schimbul de replici dintre Liviu Dragnea și senatorul Șerban Nicolae, a fost cauzat de Legea grațierii, întoarsă la Comisia juridică.

Potrivit România TV, s-a discutat foarte încins în cadrul ședinței CEx, Liviu Dragnea fiind nemulțumit de amendamentele adoptate inițial și care făceau referire la grațierea corupților despre care Liviu Dragnea a spus că nu este de acrod și că nu a cerut astfel de amendamente.

Șerban Nicolae a susținut un discurs în care a povestit că tot ceea ce s-a întâmplat la Comisia juridică din Senat în legătură cu Legea grațierii.

A fost și un schimb de replici între cei doi, iar Liviu Dragnea l-a întrebat foarte clar pe Șerban Nicolae, de față cu toți colegii, dacă i-a cerut  să depună respectivele amendamente, și dacă acestea îl ajută pe liderul PSD, în contextul probelmelor juridice pe care le are. Șerban Nicolae a răspuns negativ.

Potrivit sursei citate, se dezbate de mai bine de două ore schimbarea lui Șerban Nicolae de la șefia Comisiei juridice, lucru pe care îl va propune Liviu Dragnea.

Se pare că în locul senatorului Șerban Nicolae, Liviu Dragnea îl dorește pe fostul ministru al Justiției, Robert Cazanciuc.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel