Stelian Tănase, afirmații jignitoare la adresa electoratului

Stelian Tănase, președintele director general al TVR, a comentat pe site-ul personal în legătură cu cele două confruntări directe televizate Ponta-Iohannis, de la Realitatea TV și B1 TV, apreciind, totodată, că votanții candidatului Alianței PSD-UNPR-PC  sunt reprezentați de „babe din sate părăsite" și „bețivi de prin cîrciumile rurale", în timp ce electoratul candidatului ACL este mult prea comod ca să iasă la vot, duminică.

După dezbaterile directe televizate între Victor Ponta și Klaus Iohannis, Stelian Tănase, preşedintele-director general al SRTv, a realizat pe blogul său o analiză în care apreciază că Victor Ponta a înregistrat un avans în fața contracandiatului său, Klaus Iohanis, însă "nu mare", ceea ce nu se întâmplă în mediul online, unde situația se prezintă invers. 

"Partizanii lui Iohannis domină pe facebook, twitter, etc. (...) Aici se află România plină de imaginație, relaxată, europeană. Dacă ar vota numai utilizatorii de online Iohannis ar cîștiga detașat", susține Stelian Tănase, scrie romanitv.net.

Ulterior, preşedintele-director general al SRTv definește în termeni jignitori electoratul candidatului Alianței PSD-UNP-PC, în timp ce despre votanții lui Klaus Iohannis afirmă că nu se vor deranja duminică să meargă la urne.

"Dar numericește vorbind acest electorat este inferior numărului babelor din satele părăsite și bețivilor de prin cîrciumile rurale, al celor strînsi pe marginea șanturilor să povestească ce le scriu copiii plecați in occident la muncă. Că din ce trimit ei trăiesc. Ăștia ( spre deosebire de copiii lor ) nu votează cu Iohannis, ci cu Ponta la îndemnul primarului, mai ales dacă pune și cîteva kilograme de mălai și făină în sacoșa trecută peste gard. În plus amatorii de online nu ies din casă duminica nici măcar să se ducă la vot", acuză Stelian Tănase, precizând însă că "De jucat se joacă", întrucât diferența între cei doi candidați la Președdinție este mică, iar câștigătorul nu este încă stabilit.

Profeția lui Stelian Tănase

În cadrul aceluiași editorial postat pe blogul personal, Stelian Tănase face și o profeție a cărei confirmare sau infirmare se va afla peste mai puțin de doi ani.

"Nu știu de ce, dragii mei, dar am impresia că pregătirile pentru alegerile locale și parlamentare din 2016 deja au început. Acest antract va dura numai 16 luni. Puțin, nu !? Nu sunt Mafalda, fac totuși o profeție - Cine va cîștiga acum, va pierde în 2016", conchide Stelian Tănase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel