”Cinism, orgoliu, țâfnă”. Stelian Ion: Iohannis să le scoată din vocabular, se autocaracterizează

Stelian Ion, despre excluderea pentru a doua oară din magistratură a lui Cristi Danileţ: Un derapaj foarte grav
Stelian Ion, despre excluderea pentru a doua oară din magistratură a lui Cristi Danileţ: Un derapaj foarte grav

Deputatul USR PLUS, Stelian Ion, i-a făcut în această seară o recomandare președintelui Klaus Iohannis.

Stelian Ion, fostul ministru al Justiției, a reacționat pe pagina sa de Facebook cu privire la vocabularul folosit în ultima perioadă de către președintele Klaus Iohannis, dar a făcut referire și la dorința președintelui de ”refacere mascată” a USL-ului. 

”Klaus Iohannis ar trebui să își scoată din vocabular zilele acestea câteva cuvinte: cinism, orgoliu, țâfnă. Și asta nu pentru că le folosește la adresa USR PLUS, ci pentru că, de fapt, se autocaracterizează, sunt cuvintele care îi descriu cel mai fidel propria prestație din ultima vreme. E bine că a avut minima decență să nu nege că mi-a sugerat explicit să renunț la proiectul de desființare a SIIJ aflat la vot în Senat pentru a relua acest demers la calendele grecești, odată cu noile legi ale justiției (blocate tot de echipa lui câștigătoare). Risca să se afunde prea mult în minciună. În rest, felul cum atacă în continuu USR PLUS ne demonstrează clar ce intenții a avut de la bun început: refacerea mascată a USL-ului (PNL și PSD fiind partidele „mature” la care face referire) și crearea unui climat de liniște și siguranță pentru tocarea discreționară a bugetului statului și banilor europeni, fără ca procurori curioși să pună prea multe întrebări. Președinte eșuat, stat eșuat”, a scris Stelian Ion pe pagina sa de Facebook.

Internauții au reacționat imediat la postarea lui Stelian Ion

Reacțiile nu au întârziat să apară pe rețeaua de socializare. 

”Procurorii nu vor pune întrebări dacă nu vor avea o sesizare scrisă, de ce nu depuneți plângere penală dacă considerați că este în pericol modul de utilizare a bugetului public, au fost miniștrii care au făcut ani grei de pușcărie pentru că au folosit discreționar bani din fondul de rezervă a guvernului. Este singura soluție ca acest lucru să fie verificat de autoritățile competente”, a comentat cineva. 

”Mare greșeală ați făcut domnule Stelian că nu ați vorbit la timp. Succes pe viitor”, a mai scris cineva la postarea lui Stelian Ion. 

”Domnule, ai arătat ce poți! Ați plecat de la guvernare, când ați constatat că nu vă puteți descurca”, a fost reacția unei alte persoane. 

”Cred că deocamdată este mai bine să acceptăm formarea USL 2 (PSD + PNL). Iar UDMR oricum nu poate lipsi, pentru că ei au fost aproape permanent la putere. Măcar s-ar mai lămuri oamenii cum stă treaba și ar vota mai puțini cu vechile partide la următoarele alegeri”, a mai comentat cineva la postarea lui Stelian Ion. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel