Stelian Ion (USR): Tudorele, fă ceva cu site-ul!

USR
USR

În contextul în care site-ul Ministerului Justiţiei a picat, după ce ministrul Tudorel Toader a spus că va fi postat raportul privind DNA, Stelian Ion (USR) a avut o reacție.

"Tudorele, fă ceva cu site-ul!", a scris Stelian Ion pe rețeaua de socializare Facebook.

Tudorel Toader a anunțat la începutul conferinței de presă că raportul privind revocarea Laurei Codruța Kovesi va fi urcat pe site-ul Ministerului Justiției. Cel mai probabil, site-ul Ministerului Justiției a fost asaltat de internauţi care au dorit să vadă documentele.

Amintim că ministrul Justiţiei a anunţat, joi seară, că va declanşa procedura de revocare din funcţie a procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi.

Uniunea Salvaţi România condamnă decizia politică luată de ministrul Justiţiei de a propune revocarea procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, şi cere demisia imediată a lui Tudorel Toader. 'De aproximativ un an de zile, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, tot încearcă să amâne această decizie pe care i-o cer mai marii PSD, oamenii care i-au dat portofoliul Justiţiei pe mână, cu scopul clar de a-i scăpa de ameninţarea dosarelor pe care le au în instanţă şi nu pentru a administra corect regulile după care funcţionează sistemul judiciar. Tudorel Toader a ales să respecte indicaţiile şefilor politici şi să dea un semnal puternic magistraţilor din România că de acum înainte oricine îndrăzneşte să cuteze să ancheteze gaşca de penali a lui Liviu Dragnea va fi supus hărţuielilor mediatice şi politice', se arată într-un comunicat al USR.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel