Stelian Ion, împotriva majorității USR. Explicații în direct: Nu ar fi prima dată!

Stelian Ion
Stelian Ion

Stelian Ion, deputat USR, a fost împotriva majorității din USR, în ședința din miez de noapte, în care au fost decise condițiile pentru susținerea PNL. 

USR a decis ferm că nu intră la guvernare decât după anticipate, variantă exclusă de PNL. Totodată, hotărârea USR este să susțină un Guvern PNL doar după ce îi sunt îndeplinite o serie de dorințe. 

Stelian Ion a fost de altă părere în partid, el a considerat că USR trebuie să intre la guvernare, prin două ministere: Justiție și Mediu. 

Întrebat despre opoziția pe care a făcut-o în partid, Stelian Ion a răspuns, la Digi24, că ”este o chestiune care presupune și avantaje și dezavantaje și mi se pare absolut firesc să existe opinii diferite. Aceasta a fost opinia mea, eu cred foarte mult în inteligența colectivă din USR. Nu ar fi prima dată când partidul, într-un forum mai larg, decide altceva decât am considerat eu personal. Părerea mea personală a fost exprimată, contează mai puțin, important este că asta este decizie și cu acest mandat se va merge la Cotroceni”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel