USR-PLUS, după zvonurile lansate la Congresul PNL: Exclus! Ne-am fript o dată!

Stelian Ion a transmis că USR-PLUS nu se mai întoarce la guvernare cu Florin Cîțu.

USR PLUS reiterează faptul că nu va reveni la guvernare dacă Florin Cîțu este premier: ”Această decizie nu se va schimba”. Anunțul a fost făcut în contextul alegerilor interne din PNL.

„"Echipa câștigătoare" nu se dezice! Cei care au aruncat toată țara în haos doar pentru a-i asigura lui Florin Cițu funcția de președinte al PNL lansează zvonuri potrivit cărora, după congresul lor, USR PLUS se va întoarce în Guvernul Cițu. Exclus acest lucru! Ne-am fript o dată cu acest jucător la păcănele pe destinele românilor, a doua oară nu se va mai repeta. Florin Cițu are o singură șansă să rămână în fruntea guvernului: USL 2.0. Doar frăția cu Ciolacu îl mai poate salva și menține în funcție”, a fost mesajul lui Stelian Ion.

Congresul Partidului Naţional Liberal în cadrul căruia va fi ales preşedintele formaţiunii a început, sâmbătă, la Romexpo.


Potrivit preşedintelui Comisiei de organizare a congresului, Theodor Solojan, la lucrări şi-au înregistrat prezenţa 3.660 de delegaţi

Pentru accesul participanţilor la lucrări au fost impuse o serie de măsuri în contextul pandemiei de COVID-19, intrarea în sala reuniunii făcându-se numai pe baza adeverinţei de vaccinare împotriva SARS-CoV-2, a rezultatului negativ al unui test RT-PCR sau antigen rapid ori a certificatelor care dovedesc trecerea prin boală. De asemenea, preşedinţii filialelor PNL au fost obligaţi, la rândul lor, să verifice dacă delegaţii au toate documentele necesare şi nicio organizaţie nu va avea invitaţi.

Premierul Florin Cîţu a respins toate acuzaţiile potrivit cărora acest congres ar fi organizat ilegal, cu atât de mulţi participanţi, având în vedere normele legale aprobate pentru scenariul roşu al pandemiei în care a intrat Capitala, după ce rata de infectare cu SARS-CoV-2 a depăşit 3 la mia de locuitori.

"La Congresul PNL se va purta mască. Este legal pentru că este un congres unde este un spaţiu de 3 metri pătraţi de persoană. Sunt 15.000 de metri pătraţi, deci, dacă vor fi 5.000 de persoane, se poate ţine în condiţii de legalitate. Până la urmă trebuie să mergem spre normalitate, avem vaccin, avem certificat, nu putem să ne oprim de fiecare dată", a precizat Cîţu. El a spus că în acest sens a fost solicitat şi un punct de vedere de la Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel