Stelian Ion a explodat la Antena3 după ce s-a spus că a fost avocatul lui Radu Mazăre. A fost sau n-a fost?

Irina Constantin / 21 mai 2019 / 18:41 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Stelian Ion a explodat la Antena 3, după ce Ovidiu Silaghi i-a spus că a fost avocatul lui Radu Mazăre. 

”Extraordinar, asta e o prostie monumentală” a răbufnit Stelian Ion, reprezentant USR-PLUS, la Antena 3. ”Deci e o prostie și un atac de doi lei.” a continuat Stelian Ion, după ce un alt invitat din platou, Ovidiu Silaghi, a remarcat doar că e normal, în acest context, ca Stelian Ion, avocat de profesie, să cunoască dosarele lui Radu Mazăre. 

Dialogul a început fulminant și ar fi părut că e o minciună. 

Alessandra Stoicescu l-a întrebat dacă este adevărat că a fost avocatul lui Radu Mazăre, moment în care Stelian Ion a recunoscut că maestra sa, adică îndrumătoarea sa în profesie a fost angajată ca avocata lui Radu Mazăre. 

Stelian Ion, atac direct la Pavel Abraham

 

Întrebat de Pavel Abraham dacă era stagiar, Stelian Ion a răspuns cu un atac: ”Sunteți avocat? Ați fost milițian înainte, da? Și acum îmi cereți mie socoteală că ce? E o atitudine abjectă din partea dvs, mai sunteți și avocat. N-ați avut în sânge profesia de avocat, care presupune să aperi pe oricine. E un atac abject ca și când eu aș fi avocatul lui Mazăre. Eu am avut un contract de colaborare cu doamna avocat care-l apără și acum pe Radu Mazăre și după terminarea stagiaturii am intrat în trei dosare civile- n.r. ale lui Radu Mazăre. O ziceți peiorativ”. 

”Ați dat foc la platou” i-a spus Alessandra Stoicescu lui Ovidiu Silaghi, după pauză, când schimbul de replici a continuat. 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24