Stelian Dolha, PNL: Guvernul Cioloș merită susținut, chiar dacă programul de guvernare e mai mult o ciornă

Noul Executiv, condus de Dacian Cioloş, merită susţinut, în ciuda "nesincronizărilor" legate de nominalizările miniştrilor şi a faptului că "programul de guvernare e mai mult o ciornă", susține co-preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, deputatul Stelian Dolha.

"Cred că acest guvern e un pas înainte şi, cu toate nesincronizările apărute ieri, merită să fie susţinut. Chiar dacă programul de guvernare e mai mult o ciornă (până la urmă e de înţeles, timpul scurt nici nu a permis o altă formulă), cred că profesionalismul lui Dacian Cioloş şi a multora dintre noii miniştri e o garanţie. Şi reacţia lui la vulnerabilităţile echipei sale a fost eficientă, cu mult peste cea a predecesorilor săi", afirmă Dolha într-un mesaj postat, marţi, pe pagina sa de Facebook.

Deputatul PNL a adăugat că îşi doreşte depolitizarea şi profesionalizarea eşaloanelor secunde din ministere, agenţii şi instituţii deconcentate, "aplicând grilele europene de evaluare, şi nu criteriile încremenite de Dâmboviţa, cu fraţi, soţii, fini şi amici", scrie Agerpres.

De asemenea, Stelian Dolha spune că aşteaptă ca alocările financiare să fie făcute tot pe criterii europene, transparente. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel