Stela Popescu, dialog, în direct, cu Alina Gorghiu la Realitatea TV

Copreședinta PNL, Alina Gorghiu, a vorbit, în direct, la Realitatea TV, cu marea actriță Stela Popescu, care astăzi a împlinit 80 de ani. 

"Pentru mine este o persoană mai mult decât specială doamna Stela Popescu. Am cunoscut-o recent, dar vreau să îi mulţumesc pentru un lucru pe care nu l-am ştiut, doamna şi-a făcut timp să semneze petiţia pentru cotele de gen, chiar de ziua sa de naştere. Vă multumesc şi mă înclin în faţa opţiunii făcute de dumneavoastră!", a spus Alina Gorghiu, la Realitatea TV.

Stela Popescu, a explicat, într-o intervenţie telefonică, la Realitatea TV: "Femeile sunt la putere! Am înţeles că veţi fi mai aproape de artişti şi de viaţa culturală. Avem nevoie de oameni care să ne susţină de sus, pentru că teatrul, cultura fac oamenii mai fericiţi, mai deştepţi, mai înţelegători şi mai harnici. Faptul că ne veţi susţine aceste proiecte culturale este pentru noi o speranţă extraordinară. Nu mai părăsiţi cultura, pentru că asta educă oamenii şi face să meargă ţara mai departe. Nu renunţaţi! Artiştii se dăruiesc total profesiei şi sensului profesiei. Nu venim să cerem salarii mai mari, ci să cerem să susţineţi proiectele culturale, ajutaţi cultura. Vă susţin!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel