Stela Arhire, secretarul general al PSD Diaspora, a demisionat

Decizie radicală luată după eșecul înregistrat la cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale de către secretarul general al PSD Diaspora, Stela Arhire. Aceasta și-a anunțat, miercuri, demisia din funcție și solicită, totodată, demiterea tuturor conducătorilor de instituții publice care trebuiau să gestioneze cu profesionalism situația românilor din străinătate.

„Având în vedere rezultatul dezastruos obţinut de Partidul Social Democrat în diaspora îmi anunţ retragerea din funcţia de secretar general al PSD Diaspora solicitând ca un gest similar, pe care l-aş considera cel puţin de bun simţ şi de toţi ceilalţi membri ai Comitetului Executiv al PSD - Diaspora", a anunţat Stela Arhire, într=un comunicat de presă transmis Agerpres.

În plus, Arhire cere conducerii PSD să analizeze implicarea fiecărui membru din PSD diaspora în campania electorală, iar preşedintelui interimar, Mihnea Costoiu, să dizolve biroul executiv şi să convoace, la începutul lui 2015, o conferinţă de alegeri.

Stela Arhire cere, de asemenea, guvernului Ponta "să-i demită pe toți conducătorii de instituții publice, care trebuiau să gestioneze cu profesionalism situația românilor din străinătate".

În opinia fostului secretar general al PSD Diaspora, aceștia au creat deservicii imense atât imaginii guvernului României în rândul românilor din afara granițelor țării, cât și a PSD ca partid responsabil cu nominalizarea lor în importantele funcții pe care le dețin, iar "păstrarea lor în funcții nu ar putea fi considerată decât o sfidare a mesajului transmis de românii din afara granițelor țării".

"Eu nu renunţ la luptă şi voi face tot ce îmi stă în puteri pentru a construi o Românie puternică", conchide Stela Arhire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel