Codrin Ştefănescu: "Suntem deschişi la orice fel de critici"

Codrin Ştefănescu consideră că este foarte important ca, măcar pe viitor, miniştrii să le explice românilor ceea ce fac.

Românii şi votanţii PSD trebuie să afle de la miniştrii noului cabinet despre activitatea lor şi, în acest sens, aceştia vor comunica săptămânal ceea ce fac, a declarat, duminică, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu.

Potrivit acestuia, strategia de comunicare a guvernului, actualizată în cadrul reuniunii PSD-ALDE de la Palatul Parlamentului, exista mai demult, dar nu era utilizată la întreaga ei capacitate.

'Miniştrii, săptămânal, vor face conferinţe de presă, vor anunţa ce au realizat. (...) Strategia asta exista dinainte, nu prea a fost ea utilizată foarte des, adică la întreaga ei capacitate. Dar este foarte important ca miniştrii să explice românilor şi celor care ne-au votat ceea ce fac acolo, şi primul ministru este foarte ferm în această chestiune. Ăsta a fost şi discursul purtat ieri cu cei din cabinet şi cu miniştrii care nu mai sunt, dar, şi azi, comunicarea trebuie să fie permanentă, transparentă, totală. Suntem deschişi la orice fel de critici. (...) Sperăm ca acest cabinet să nu dezamăgească şi să recupereze şi acei 5% neefectuaţi din programul de guvernare de anul trecut', a afirmat Ştefănescu.

Întrebat dacă şi-a mai schimbat părerea despre ministrul desemnat al Educaţiei, Ştefănescu spune că Valentin Popa este cel care trebuie să demonstreze că este un om bine pregătit.

'Domnul ministru al Educaţiei trebuie să iasă public, să ţină un speech, să dea răspunsuri la întrebări şi să demonstreze că este bun şi că această imagine este doar provizorie - el de fapt este un om foarte bine pregătit. Vedeţi că-l susţin şi rectori din ţară, mă rog, mergem pe linia dreaptă acum', a spus secretarul general adjunct al PSD.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel