EXCLUSIV  Ștefănescu, despre cine l-a înregistrat pe Țuțuianu: Au rămas siderați

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu a răspuns la acuzele aduse de Adrian Țuțuianu, conform cărora planul privind înregistrarea lui ar fi fost pus la cale de secretarul adjunct al PSD.

Codrin Ștefănescu susține că Adrian Țuțuianu, politicianul exclus astăzi din Partidul Socian Democrat, știe cine l-a înregistrat și cum s-a ajuns la situația asta. 

"L-au înregistrat cu telefoanele. El nu știe? Tot se zbate că fostul deputat, că fostul președinte de Consiliu. Păi numai câți foști sunt care nu îl suportă. Sunt primari care au rămas siderați când l-au auzit cum vorbește despre colegii lui, au înregistrat și au trimis în direct înregistrările peste tot, la presă, la partid. Asta cu înregistrările sunt adunate de pe la Găiești, Dâmbovița", a declarat Codrin Ștefănescu pentru DCNews.

Acuzațiile lui Adrian Țuțuianu

Adrian Țuțuianu a fost exclus, luni, din PSD, în urma publicării unor înregistrări, făcute pe ascuns, în care ataca mai mulți membrii ai partidului.  

„Organizarea a făcut-o Codrin Ştefănescu, lângă el fostul deputat Radu Popa şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Oprea de la Dâmboviţa. Cine a avut tehnică, pentru că a fost o tehnică specială, montată pe cineva, urmează să identificăm. Eu am un cerc de patru persoane. Probabil că în zilele următoare, prin gesturi, prin atitudini, persoana care m-a înregistrat îşi va dezvălui singură identitatea. Toate înregistrările au fost duse de la partid la România TV. Nu eu am adus ceva în spaţiul public legat de modul în care m-am exprimat pe probleme care ţin de activitatea partidului şi a Guvernului. Când am spus de – partid de maimuţe - nu am vrut să jignesc pe nimeni. Eu am spus că ne-am comportat ca un partid de maimuţe şi aveam în vedere modul absolut incorect faţă de normele democratice în care am acceptat cu toţii ca preşedintele Dragnea să plece la Palatul Cotroceni cu un candidat la prim-ministru pe care niciunul nu îl ştiam. Aşa ceva nu am pomenit în istorie”, a declarat, luni, la Parlament, Adrian Ţuţuianu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel